SCENE MACABRE! 15 MORȚI, după ce un camion s-a ciocnit cu un microbuz

213
SCENE MACABRE! 15 MORȚI, după ce un camion s-a ciocnit cu un microbuz - 646x404-1510905585.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 15 persoane și-au pierdut viața iar alte patru au fost rănite după ce un camion s-a ciocnit de un microbuz în Republica rusă Mari El, aflată la 600 de kilometri de est de Moscova, relatează Washington Post.

Polițiștii au declarat că microbuzul și camionul s-au ciocnit joi seara în afara capitalei regionale a Yoshkar Ola. Guvernatorul din Mari El, Alexander Yevstigneyev, a declarat pentru postul de televiziune Rusia 24 că autobuzul a încercat să depășească un alt autovehicul intrând pe contrasens și a ajuns să se izbească de un camion care transporta lemne. 


Inițial, autoritățile au precizat că s-au înregistrat 14 decese, însă numărul s-a ridicat la 15 după ce o femeie a murit în drum spre spital. 


Alte patru persoane sunt spitalizate, două dintre acestea aflându-se în stare gravă, potrivit autorităților ruse. Forțele de ordine susțin că și vremea a jucat un factor important în accident, întrucât în zona respectivă ningea puternic și era întuneric. În 2016, peste 20.000 de persoane au murit în accidente asemănătoare, subliniază AFP.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8345 secunde