SCANDAL URIAȘ PROVOCAT DE UN PRIMAR / Femeie legată de o șină de cale ferată, în timp ce un tren cu aburi se pregătește să o lovească

607
SCANDAL URIAȘ PROVOCAT DE UN PRIMAR / Femeie legată de o șină de cale ferată, în timp ce un tren cu aburi se pregătește să o lovească - image201712112217203141afisprovo-1513065186.jpg

Articole recomandate

Campanie halucinantă făcută de un primar de extremă dreptă de la Frontul Național dintr-un orășel din sudul Franței. "Cu un TGV, ar fi suferit mai putin" scrie pe afișele promovate de aceasta prin care cere trenurile de mare viteză să treacă prin localitatea sa.

Pe afișe apare o femeie legată de mâini și de picioare pe o șină de cale ferată în timp ce un tren cu aburi se pregătește să o lovească. 


"Se numea Emilie, avea 34 de ani si patru copii. In iunie 2017, soțul său a ucis-o legând-o pe șinele unui TGV. Dezgustătorul Robert Menard a ucis-o pentru a doua oară. Cer: retragere imediată și anchetă", a reactionat pe Twitter fostul ministru socialist pentru Drepturile femeilor, Laurence Rossignol, amintind de crima din iunie 2017 când o femeie a fost ucisă de soțul ei care a legat-o de caile ferate înainte de trecerea unui TGV.



Primarul extremist s-a apărat însă și a afirmat că astfel de reacții sunt unele "paranoice".


Acest nu este singurul afiș scandalos din campania lui Robert Menard. Un alt afiș arată un ginecolog care ține în mâini o locomotiva de TGV iar în prim plan se văd picioarele unei femei care naște.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6915 secunde