Rusia și-a închis pentru străini frontierele terestre cu Polonia și Norvegia

211
Rusia și-a închis pentru străini frontierele terestre cu Polonia și Norvegia - rusia-1584290269.jpg

Articole recomandate

Rusia și-a închis pentru străini, începând de duminică, frontierele terestre scurte cu Norvegia și Polonia, pentru a lupta împotriva noului coronavirus, a anunțat cabinetul prim-ministrului rus într-un comunicat, citat de France Presse.

Interdicția, ce a intrat în vigoare duminică, la ora 0.00, ora Moscovei (sâmbătă, 21.00 GMT), se va aplica străinilor care călătoresc din motive profesionale, private, de studiu sau turistice, potrivit acestui comunicat al guvernului lui Mihail Mișustin.

Cu toate acestea, se va aplica o excepție cetățenilor din Belarus, membrilor delegațiilor oficiale și persoanelor cu permise de ședere în Rusia, se arată în text.

Rusia are o scurtă graniță terestră cu Polonia la sud de enclava rusă Kaliningrad. De asemenea, Moscova are o scurtă frontieră terestră cu Oslo în extremul nord al Norvegiei, ce se întinde pe mai puțin de 200 km.

Moscova a înregistrat 45 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, dar niciun deces, potrivit datelor oficiale publicate vineri.

De asemenea, autoritățile ruse au anunțat că reduc, începând de luni, numărul legăturilor aeriene cu Uniunea Europeană pentru a stopa propagarea noului coronavirus.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6138 secunde