Robbie Williams a primit cadou o cultură de marijuana

126
Robbie Williams a primit cadou o cultură de marijuana - robbiewilliams-1524660819.jpg

Articole recomandate

Artistul, care a recunoscut în nenumărate rânduri că îi place să fumeze marijuana și a dezvăluit chiar că a fumat la Palatul Buckingham, a primit din partea soției sale o cultură de marijuana.


Soția cântărețului, Ayda Field, a amenajat o cultură în subsolul locuinței lor din Los Angeles, oraș în care acest drog poate fi folosit în scopuri recreaționale, scrie DailyMail. Dezvăluirea a fost făcută de rapperul Big Narstie, care susține că a vizitat această fermă. "Este foarte cool. Robbie este o persoană cu picioarele pe pământ, modest și are o soție bună. Am văzut cadoul pe care ea i l-a făcut cu ocazia aniversării. O cultură întreagă de marijuana" a declarat rapperul, care a colaborat cu Robbie la piesa "Go Mental".

Robbie Williams a recunoscut că a fost dependent de droguri și că a fost la un pas să moară din cauza drogurilor.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, a făcut parte din grupul Take That și și-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa "Freedom" a lui George Michael. Din 1997, a lansat 12 albume de studio, cel mai recent datând din 2016, "Heavy Entertainment Show". Albumele lui Robbie Williams au fost vândute în peste 70 de milioane de copii.

În 2015, Robbie Williams a concertat și la București, în cadrul turneului "Let Me Entertain You".

Starul britanic este căsătorit cu actrița americană Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora "Teddy" Rose, născută pe 18 septembrie 2012, și Charlton, născut pe 27 octombrie 2014.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.375 secunde