Responsabil ONU: Embargoul asupra armelor în Libia, o glumă

162
Responsabil ONU: Embargoul asupra armelor în Libia, o glumă - responsabil-1581956014.jpg

Articole recomandate

Embargoul asupra armelor în Libia a devenit o glumă și este imperios necesar ca cei care le încalcă să fie făcuți responsabili de aceasta, a declarat, duminică, la Munchen, un înalt responsabil ONU, citat de Reuters.

"Embargoul asupra armelor a devenit o glumă și noi trebuie să intervenim cu toții în aceasta", a declarat reprezentanta specială adjunctă a Națiunilor Unite în Libia, Stephanie Williams, în marja Conferinței de Securitate de la Munchen.

"Încălcările embargoului au loc pe cale terestră, maritimă și aeriană, dar el trebuie supravegheat și trebuie să existe o responsabilitate pentru acestea", a subliniat ea.

Reuniunea pe tema libiană a intervenit în marja Conferinței de Securitate de la Munchen după ce un summit de pace la Berlin nu a reușit să facă mai multe progrese pentru a se pune capăt violențelor din Libia.

Puterile implicate în discuțiile de luna trecută se angajaseră să realizeze o încetare a focului durabilă, să pună în aplicare embargoul ONU asupra armelor și să pună capăt ingerințelor externe în războiul izbucnit în 2011 și care a escaladat în ultimele luni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6472 secunde