Regina Elisabeta a II-a a salutat comportamentul britanicilor

282
Regina Elisabeta a II-a a salutat comportamentul britanicilor - regina2-1586084689.jpg

Articole recomandate

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a salutat răspunsul britanicilor la provocarea lansată de coronavirus, duminică seară, într-un mesaj special, un gest extrem de rar din partea suveranei, scrie AFP.

"Sper că, în anii care vor veni, toată lumea va fi mândră de modul în care am rezolvat această provocare", a spus regina, potrivit fragmentelor difuzate de serviciile sale. "Iar cei care ne vor urma vor spune că britanicii din această generație au fost la fel de puternici ca ceilalți, iar calitățile autodisciplinei, determinării binevoitoare și camaraderiei caracterizează în continuare această țară", a adăugat șefa statului, într-un discurs "profund personal".

Acest mesaj televizat, difuzat duminică, la orele 19.00 GMT, în atenția britanicilor și națiunilor Commonwealthului, este al patrulea de la începutul domniei de 68 de ani a reginei Elisabeta a II-a. Discursul a fost înregistrat la Castelul Windsor, la vest de Londra, unde regina și soțul său, prințul Philip, locuiesc de la 19 martie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4013 secunde