Regele Suediei le mulțumește angajaților din sănătate implicați în combatarea pandemiei

de Cuget Liber Marţi, 07 Aprilie 2020 140
Regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei și-a exprimat, duminică, aprecierea pentru eforturile angajaților din sănătate și din alte domenii în combaterea pandemiei de coronavirus, relatează DPA.

„Este o sarcină uriașă. Necesită curaj. Și va necesita anduranță. Vă mulțumesc din inimă tuturor celor care sunteți implicați în această muncă vitală”, a spus el, într-un discurs televizat.

Regele a salutat și eforturile celor implicați în garantarea faptului că „persoanele în vârstă primesc îngrijirea de care au nevoie, că putem cumpăra mâncare, că transportul public continuă să funcționeze”.

Regele, care a urcat pe tron în 1973, la 27 de ani, a mai spus că, în câteva săptămâni, va împlini 74 de ani. „E o vârstă! Dar asta înseamnă și că am experimentat multe dintre crizele prin care a trecut țara noastră”, a declarat el.

„Am văzut cum crizele ne-au ajutat să ne reevaluăm, să distingem între ce este important și ce nu este important. Și am învățat un lucru: indiferent cât de profundă și de extinsă devine o criză, în cele din urmă se va încheia”, a mai afirmat regele. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei