Putin: "Rusia nu își poate da suveranitatea la schimb pentru o viață mai bună"

142
1
Putin:

Articole recomandate

Rusia nu își poate da suveranitatea la schimb pentru o calitate mai bună a vieții, a declarat președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei reuniuni a Consiliului prezidențial pentru Cultură, relatează ITAR-TASS.

"Pentru Rusia nu este posibil să dea la schimb suveranitatea pentru o mai bună calitate a vieții. Pentru că, dacă vom pierde suvera-nitatea, vom pierde țara", a subliniat Putin.

Declarația liderului de la Kremlin vine ca reacție la remarca renumitului regizor Karen Șahnazarov, directorul studioului "Mosfilm", care i-a atras atenția șefului statului că, în Rusia, ar putea să apară persoane care să dorească să schimbe suve-ranitatea politică a țării pentru o viață mai bună.

"Rusia fără suveranitate nu poate exista, în caz contrar se va destrăma, iar dacă se va dezmembra, vor urma o serie de consecințe grave: degradarea întregului teritoriu, a sferei sociale și a oamenilor care trăiesc în acest spațiu", a insistat președintele Putin, trimițând pe această cale un semnal opoziției proliberale.

Comentează știrea

hehehe
4 octombrie 2013
de ce nu?

dar pe rusi i-ati intrebat? Mai ales pe aia carre o duc rau? Cei mai multi, de altfel...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5161 secunde