PSD: Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării o sindrofie într-un restaurant de lux

126
PSD: Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării o sindrofie într-un restaurant de lux - 1-1593534927.jpg

Articole recomandate

PSD susține că președintele Klaus Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării "o sindrofie într-un restaurant de lux".


"Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experți! PNL își lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească. Amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie chiar îngroapă definitiv turismul și industria HORECA", se arată într-un mesaj publicat de PSD pe Facebook.


Social-democrații sunt de părere că IMM Invest "a fost croit strâmb", 60.000 de firme de subzistență nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci.


"S-au întors 2 milioane de români în țară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse și 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile. Șomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fițe", se mai arată în mesaj, conform Agerpres. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6516 secunde