Procuror: Ucigașul jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România

176
Procuror: Ucigașul jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România - victoriamarinovajurnalistabulgar-1539204291.jpg

Articole recomandate

Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România, imediat după comiterea crimei, a anunțat Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria, citat de DPA.

Victoria Marinova, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă, sâmbătă, într-un parc din Ruse, unde a mers să facă jogging.

Un cetățean bulgar este considerat principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova. El a fost reținut în Germania și a fost pus sub acuzare pentru violarea și uciderea jurnalistei bulgare, scrie romaniatv.net

Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria, a declarat că suspectul a fugit prin România, la scurt timp după comiterea crimei, dar nu este clar cum sau când a sosit în Germania.

Poliția bulgară a declarat că polițiștii au găsit în casa suspectului lucruri care i-au aparținut jurnalistei. De asemenea, ADN-ul său a fost găsit și pe corpul femeii.

Suspectul a fost acuzat de viol și de ucidere premeditată de autoritățile bulgare, a spus Tsatsarov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7022 secunde