Probleme majore la BMW: Gigantul german a fost obligat să oprească producția

259
Probleme majore la BMW: Gigantul german a fost obligat să oprească producția - bmw-1496062745.jpg

Articole recomandate

BMW plănuiește să extindă reducerile de producție din Germania către China și Africa de Sud, în condițiile în care producătorul auto se luptă cu o problemă de aprovizionare pentru părți componente ale volanului, scrie Bloomberg. Producția din fabricile din Shenyang și Rosslyn se va opri pentru o zi, în timp ce fabrica din Leipzig, Germania, va fi parțial închisă, potrivit purtătorului de cuvânt al grupului german, Michael Rebstock. Sit-ul de la Leipzig a fost închis de vineri, și altă facilitate din Munchen a fost afectată săptămâna trecută de incapacitatea unui furnizor italian de a livra părțile agreate.


Profitabilitatea BMW a scăzut în primul trimestru, în condițiile în care îmbătrânirea producției a obligat compania să ofere beneficii beneficii pentru a accelera vânzările. Producătorul german a livrat cu 5,2% mai multe mașini în T1 față de aceeași perioadă a anului trecut, comparativ cu un salt de 16% la Mercedes, care anul trecut a vândut mai multe mașini decât BMW pentru prima oară în ultimul deceniu.


"Nu știm să spunem în acest moment când va reveni producția în parametrii normali", a spus Rebstock, care a adăugat că BMW va decide asupra următoarelor plafonări de producție după cum va fi necesar. El a descris impactul financiar al măsurii ca "gestionabil", dar încă nu se știe exact cât de tare va afecta compania.


Modelele de la Seria 1 până la Seria 4 sunt afectate de oprirea producției. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Economie : Producția de miere, în pericol
Marţi, 30 August 2016
Stire din Economie : BMW spune adio modelului Z4
Pagina a fost generata in 1.0402 secunde