Prințesa Charlotte și un băiat de onoare, luați de vânt pe scările de intrare în biserică, la nunta prințesei Eugenie

278
Prințesa Charlotte și un băiat de onoare, luați de vânt pe scările de intrare în biserică, la nunta prințesei Eugenie - charloteluisdegivengy1-1539344985.jpg

Articole recomandate

Prințesa Charlotte și cavalerul Louis de Givenchy au căzut pe scările de intrare în St. George Chapel după ce au fost dezechilibrați de vânt la nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.


Charlotte și Givenchy au urcat pe scările Capelei Sfântului Gheorghe de la Windsor, alături de Prințul George, Lady Louise Windsor (în albastru) și o altă domnișoară de onoare.


Dar vântul care bătea foarte puternic, combinat cu lipsa de atenție, l-a determinat pe tânărul Givenchy să se dezechilibreze și să cadă.


Aproape același lucru s-a întâmplat și cu fiica prințului William, care s-a întors să facă cu mâna mulțimii și a fost dezechilibrată de vânt.


Micul Louis este fiul lui Olivier de Givenchy, un director executiv la JP Morgan. El și Prințul George sunt singurii doi cavaleri la nunta prințesei Eugenie. Cei doi s-au alăturat domnișoarelor de onoare Charlotte, Savannah Phillips, Isla Phillips, Mia Tindall și Maud Windsor și însoțitorii speciali Lady Louise Mountbatten-Windsor și vicontele Severn.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8102 secunde