Premierul Viktor Orban:

"Prin votul lor, ungurii au cerut oprirea imigrației în Europa"

218

Articole recomandate

Premierul Ungariei, Viktor Orban, reflectând la victoria partidului său Fidesz în alegerile pentru Parlamentul European, a afirmat că ungurii au încredințat alianței de guvernământ trei obiective: oprirea imigrației în întreaga Europă, protejarea unei Europe a națiunilor și protejarea culturii creștine în Europa, relatează MTI. 


Orban a apreciat că a devenit clar faptul că ungurii cred că schimbarea este necesară la Bruxelles. 
Liderii care reprezintă interesele europenilor și care respectă națiunile Europei sunt necesari, a spus el. De asemenea, "liderii care sunt mândri de cultura noastră creștină de două mii de ani sunt la mare căutare", a adăugat Orban. 
El a spus că interesele Ungariei vor fi întotdeauna puse pe primul loc la Bruxelles și că va fi căutată cooperarea cu cei care doresc să oprească imigrația în Europa. 


Partidul suveranist Fidesz al premierului ungar Viktor Orban este creditat cu o victorie zdrobitoare la alegerile europene, cu 52,3% din sufragii, devansând cu peste 35 de puncte procentuale opoziția de centru-stânga, conform unei numărători realizate în aproape toate secțiile de vot și publicată duminică de presa pro-guvernamentală, notează AFP. Fidesz va obține astfel 13 din cele 21 alocate Ungariei. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3258 secunde