Primăriță tunsă, vopsită în roșu și obligată să-și semneze demisia

3286
Primăriță tunsă, vopsită în roșu și obligată să-și semneze demisia - 892ad94e184041f7bb32ea0219ed3e5c-1573217071.jpg

Articole recomandate

Primărița unui oraș mic din Bolivia a fost atacată de un grup de protestatari ai opoziției. Aceștia au târât-o desculță pe străzi, au vărsat pe ea vopsea roșie și au tuns-o cu forța.


Primărița Patricia Arce, care face parte din partidul MAS, aflat la guvernare, a fost luată de poliția din Vinto, Bolivia, după câteva ore și dusă la spital.

După ce au pus-o să îngenuncheze, protestatarii i-au tuns părul, au murdărit-o cu vopsea și au pus-o să semneze o cerere de demisie. Oamenii au incendiat biroul primăriței și au spart mai multe ferestre de la Primărie.

Acesta este cel mai recent dintre multiplele cazuri de violență din ultima vreme susținătorii partidului aflat la guvernare și opoziție, pe fundalul alegerilor prezidențiale controversate din 20 octombrie, în urma cărora au murit cel puțin trei oameni.


Un student în vârstă de 20 de ani a murit miercuri din cauza rănilor suferite în timpul confruntărilor violente care au avut loc între manifestanți ai opoziției și susținători ai autorităților la Cochabamba, în centrul Boliviei, a declarat o sursă medicală.

"Da, el a murit (...) în urma unui stop cardiac", a afirmat într-o scurtă declarație pentru AFP un medic de la spitalul din Cochabamba.

Potrivit unui raport medical citat de mass-media locale, tânărul decedat fusese internat cu ''traumatism cranian grav, fractură de craniu'' și era în comă.

Alte aproximativ 20 de persoane au fost rănite în timpul confruntărilor care au avut loc în orașul Cochabamba.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1208 secunde