Președintele Turciei, așteptat, mâine, într-o vizită la Moscova

192
Președintele Turciei, așteptat, mâine, într-o vizită la Moscova - presedintele-1566735516.jpg

Articole recomandate

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan urmează să se deplaseze, mâine, la Moscova, pentru a se întâlni cu omologul său rus Vladimir Putin, a informat președinția de la Ankara, citată de AFP. 


Anunțul privind vizita președintelui Erdogan în Rusia intervine la câteva zile după ce un convoi militar turc a fost luat la țintă în timpul unor raiduri aeriene în Siria, care sunt efectuate de regulă de aviația regimului și de cea a aliatului său rus. 
Recep Tayyip Erdogan se va afla timp de o zi în capitala Rusiei, relevă președinția turcă într-un comunicat, fără a oferi alte detalii. 


Vineri, președintele turc a avut o convorbire telefonică cu omologul său rus, în cadrul căreia a declarat că atacurile armatei siriene în nord-vestul Siriei ar putea să provoace o criză umanitară și aceasta amenință securitatea națională a Turciei, conform Reuters. 
Șeful diplomației turce, Mevlut Cavusoglu, a afirmat, vineri, că țara sa nu va abandona un post de observație situat într-o zonă din nord-vestul Siriei care tocmai a fost cucerită de către forțele regimului sirian în apropiere de provincia Idlib. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4811 secunde