Președintele turc Erdogan, miting electoral în Bosnia

173
Președintele turc Erdogan, miting electoral în Bosnia - presedintele-1525782049.jpg

Articole recomandate

Președintele turc Tayyip Erdogan va vorbi în fața susținătorilor politici în capitala bosniacă înaintea alegerilor din 24 iunie în Turcia, a anunțat ambasadorul Turciei în Bosnia, informează Reuters. 


Publicații turce au anunțat, în ultimele săptămâni, că Erdogan va ține un miting la Sarajevo înaintea alegerilor. 


Unele țări occidentale au interzis politicienilor turci desfășurarea de campanii pe teritoriul lor. Erdogan a declarat că partidul său va ține un miting electoral într-o țară europeană, iar week-end-ul trecut a anunțat că ar fi la Sarajevo. 


Ambasadorul Haldun Koc a declarat agenției de presă Fena că Erdogan ar veni într-o vizită de lucru planificată la început pentru luna iunie, dar apoi mutată pe 20 mai, din cauza alegerilor anticipate. 


"Considerăm această vizită ca o vizită de lucru ce trebuie să se concentreze pe teme precum economia, comerțul, investițiile și continuarea cooperării între cele două țări", a declarat Koc. 


Erdogan a convocat alegeri anticipate parlamentare și prezidențiale pentru ca Turcia să poată trece repede la o președinție cu extinse puteri executive, aprobată la limită prin referendum, anul trecut. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3171 secunde