Polițist împușcat mortal de un imigrant ilegal

320
Polițist împușcat mortal de un imigrant ilegal - armedefoc09611300-1546068327.jpg

Articole recomandate

Un imigrant ilegal acuzat că l-a împușcat mortal pe un agent de poliție din California a fost arestat vineri, după o căutare de două zile la care președintele Donald Trump a făcut referire în tentativa sa de a obține finanțare pentru un zid la frontiera cu Mexicul, au declarat oficiali locali.

Suspectul a fost arestat în Bakersfield, un oraș aflat la 320 km distanță de Newman, unde polițistul a fost împușcat mortal miercuri dimineață, a anunțat șeriful comitatului Stanislaus, Adam Christianson.

Polițistul din Newman a fost împușcat mortal după ce l-a tras pe dreapta pe suspect, sub suspiciunea că conducea sub influența unor substanțe nepermise, au precizat autoritățile.

Suspectul era un imigrant ilegal din Mexic care pretindea că era implicat într-o bandă numită Surenos, a spus Christianson, potrivit Agerpres.

Trump a postat pe Twitter joi despre incidentul armat, la câteva zile după închiderea parțială a activității administrațiilor federale, care a fost declanșată de cererea sa de 5 miliarde de dolari, căreia i s-au opus mare parte dintre democrați dar și o parte din congresmenii din propriul partid, pentru zidul pe care vrea să-l construiască la granița cu Mexicul.

Agentul de poliție, care avea 33 de ani și îl chema Ronil Singh, era un imigrant din Fiji care venise în SUA pentru a deveni ofițer de poliție, au precizat autoritățile, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4272 secunde