Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, a născut un băiețel

143
Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, a născut un băiețel - pippamiddleton-1539750716.jpg

Articole recomandate

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge, a născut, luni, la un spital din Londra, un băiețel, acesta fiind primul ei copil și al soțului ei, milionarul James Matthews, potrivit bbc.com.
Mama și copilul se simt bine, a anunțat purtătorul de cuvânt al cuplului.


Un purtător de cuvânt de la palatul Kensington, reședința oficială a ducesei Catherine de Cambridge și a soțului ei, prințul William, a declarat că cei doi "sunt încântați" pentru părinții bebelușului.


Copilul Pippei Middleton s-a născut la doar o zi după ce prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan de Sussex, au făcut public faptul că vor deveni părinți.


Informația despre sarcina Pippei a fost dată publicității de cotidianul britanic The Sun, citând o sursă, în aprilie, în timp ce sora mai mare a acesteia, ducesa Catherine de Cambridge, se pregătea să nască al treilea său copil și al prințului William al Marii Britanii. Prințul Luis de Cambridge s-a născut pe 23 aprilie.


Într-un articol publicat în iunie în Waitrose, Pippa a confirmat sarcina, adăugând că, spre deosebire de ducesa Catherine de Cambridge, care a suferit de o formă gravă de grețuri matinale, ea a trecut de primul trimestru fără să aibă probleme de sănătate.


Pippa, în vârstă de 35 de ani, și Matthews, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit pe 20 mai 2017, la Biserica St. Mark din Englefield.


Pippa Middleton a devenit celebră după ce a fost aleasă ca domnișoară de onoare la nunta surorii sale, actuala ducesă de Cambridge, cu prințul William, în 2011, potrivit Hotnews.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9058 secunde