PENTRU FANI… "El Chapo", marcă de bere

148
PENTRU FANI…

Articole recomandate

Chipul narcotraficantului mexican Joaquin Guzman, supranumit "El Chapo", aflat în închisoare în Statele Unite, unde execută o condamnare pe viață, a fost utilizat ca argument publicitar pentru a promova o bere artizanală, prezentată de fiica sa drept cea mai recentă creație a mărcii Chapo 701, informează AFP, potrivit Agerpres. "Nu este încă scoasă la vânzare, este doar o prezentare" a acestei beri pentru "o nouă lansare", a declarat marți Adriana Uriarte, managerul standului acestei mărci la salonul internațional de modă IM Intermoda, organizat la Guadalajara, al doilea oraș ca mărime din Mexic.

Sticla de "El Chapo Lager" - cu concentrație alcoolică de 4% - beneficiază de o etichetă în culorile maro, negru și alb, având în medalion o imagine cu chipul celebrului traficant de droguri. Berea urmează să primească autorizație pentru a fi introdusă pe piață, potrivit Adrianei Uriarte.

El Chapo Lager este cel mai recent produs dintr-o gamă comercializată de mai puțin de un an, care utilizează imaginea lui El Chapo pentru un brand aparținând Alejandrinei Guzman, fiica traficantului de droguri. Catalogul mărcii El Chapo 701 include și portofele, tricouri și brățări - 701 fiind poziția traficantului de droguri în clasamentul Forbes al celor mai bogați oameni din lume în 2009. Produsele mărcii sunt disponibile în prezent doar online, însă un prim magazin urmează să se deschisă în februarie la Guadalajara, locul unde marca a fost creată. Reprezentanții săi se mândresc cu faptul că produsele acestui brand sunt concepute și fabricate în Mexic.

"El Chapo" a fost condamnat în iulie 2019 în Statele Unite la închisoare pe viață. Joaquin Guzman a co-fondat cartelul Sinaloa, considerat în continuare principalul furnizor de droguri care intră în Statele Unite, și a livrat în această țară cel puțin 1.200 de tone de cocaină într-un sfert de secol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3778 secunde