Patru persoane au fost luate ostatice într-o bancă. Autorul s-a predat poliției

85
Patru persoane au fost luate ostatice într-o bancă. Autorul s-a predat poliției - jafarmat-1398088547.jpg

Articole recomandate

UPDATE / "Negocierile au fost încununate de succes", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției, adăugând că "nimeni nu a fost rănit".


Bărbatul deține un cont de 25 de milioane de ruble (aproximativ 500.000 de euro) în această bancă, a cărei licență a fost revocată anterior de banca centrală rusă, a explicat el.


Temându-se pentru economiile sale, acesta a intrat în clădire, înarmat cu o pușcă de vânătoare, și a luat ostatice trei persoane care se aflau acolo. Ulterior, el a cerut să i se predea "o sumă mare de bani", potrivit unui comunicat al poliției.
Bărbatul a acceptat apoi să elibereze ostaticii și să se predea autorităților după ce poliția a primis să îl ajute să își recupereze banii. El riscă până la 15 ani de închisoare.


Trei necunoscuți au luat luni ostatice patru persoane într-o bancă din orașul Belgorod, din sud-vestul Rusiei, au anunțat surse polițienești ruse, citate de AFP.


'Potrivit primelor informații, este vorba de trei autori și patru ostatici'', a spus sursa respectivă, precizând că unul dintre autorii acestei acțiuni este înarmat cu o pușcă de vânătoare. Incidentul a avut loc la o filială a băncii Zapadni.


Cei trei necunoscuți au solicitat suma de 25 de milioane de ruble (circa 500.000 de euro) pentru a elibera ostaticii.
Licența băncii Zapadni, fondată în 1993, a fost retrasă luni de banca centrală rusă întrucât nu au fost respectate cerințele privitoare la rezerve bancare și stabilitate financiară, scrie Agerpres.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5259 secunde