Părinții fostului premier italian Matteo Renzi, plasați în arest la domiciliu

99
Părinții fostului premier italian Matteo Renzi, plasați în arest la domiciliu - image-1550563723.jpg

Articole recomandate

Părinții fostului premier italian Matteo Renzi au fost arestați și plasați sub arest la domiciliu într-un dosar de faliment fraudulos, au declarat luni surse judiciare, transmite Agerpres.


Tiziano Renzi și Laura Bovoli au fost arestați luni și plasați sub arest la domiciliu pentru faliment fraudulos și emitere de facturi false într-un dosar care implică trei societăți cooperative ai căror administratori de facto au fost recunoscuți, potrivit unui judecător de la tribunalul din Florența.


Arestul la domiciliu a fost decis pentru a evita distrugerea sau manipularea probelor, potrivit presei italiene care a citat surse judiciare.

"Am multă încredere în justiția italiană (...) și sunt nerăbdător să asist la proces", a declarat Matteo Renzi, 44 de ani, care a ocupat funcția de prim-ministru între februarie 2014 și decembrie 2016.

"Pentru că cine a citit motivațiile (acestei decizii) îmi garantează că nu a văzut niciodată o măsură atât de absurdă și disproporționată", a adăugat el.

"Nu am mai văzut niciodată un lucru de genul ăsta", a declarat la rândul său avocatul familiei Renzi, Federico Bagattini, subliniind că faptele datează "nu mai târziu de 2012".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Actual : Fără precedent în istoria Italiei!
Pagina a fost generata in 0.3948 secunde