Papa Francisc, despre păcatul care va distruge omenirea

2529
3
Papa Francisc, despre păcatul care va distruge omenirea - papa-1416642331.jpg

Articole recomandate

Lăcomia omenirii va distruge lumea, avertizează Papa Francisc. La cea de-a doua conferință internațională privind nutriția, Suveranul Pontif a criticat excesele societăților capitaliste și s-a declarat îndurerat de faptul că omenirea nu luptă pentru eradicarea foametei și malnutriției.



Papa Francisc a făcut apel la milostenie pentru cei care suferă din cauza lipsei hranei, dar a avertizat și că un consum fără limită va duce la distrugerea planetei. "Dumnezeu iartă mereu, dar Pământul nu va face același lucru", a notat Suveranul Pontif.


"Este dureros să văd cum lupta împotriva foametei și a malnutriției este împiedicată de prioritățile pieței, de punerea profitului pe primul loc, lucru ce reduce alimentele la doar niște bunuri, care pot fi folosite în speculații financiare".

Comentează știrea

admirator
22 noiembrie 2014
lacomia

si luxura... prea sfinte!

relu
22 noiembrie 2014
Prafuri

Afirmatii ridicole. A vorbit ca sa nu taca. Cind am citit titlul ma asteptam sa fi spus ceva de homosexuali care, pe zi ce trece, transforma lumea asta intr-o mare Sodama. Prafuri asemanatoare cu cele pe care el le-a spus se baga si pe gitul romanilor pt. a manifesta toleranta fata de specia cioara.

Relu
23 noiembrie 2014
Cele mai noi locuri de munca

Cele mai noi locuri de munca! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Actual : Papa Francisc, vizat de un ATENTAT
Pagina a fost generata in 0.4546 secunde