Olanda a arestat un suspect de terorism. Striga "Bombă!" într-un autobuz

366
Olanda a arestat  un suspect  de terorism.  Striga

Articole recomandate

Autoritățile olandeze, care efectuează de săptămâna trecută verificări asupra vehiculelor din apropierea aeroportului internațional Schiphol din Amsterdam, după ce au aflat că acesta ar putea reprezenta o țintă a teroriștilor, a oprit, luni, un autobuz pe o autostradă importantă și a reținut un bărbat.

Se pare că bărbatul era confuz și striga "Bombă!" într-un autobuz, dar nu au fost găsite dovezi ale unei amenințări serioase. Un alt post, NOS, a transmis că poliția a arestat "un bărbat confuz". Totodată, un purtător de cuvânt al poliției militare a declarat că măsurile sporite de control introduse, sâmbătă, la Schiphol, după primirea unui pont care indica o posibilă amenințare teroristă, vor fi menținute până la noi ordine. "Măsurile rămân în vigoare" până când primarul din Harleemmermeer (localitate în perimetrul că-reia se află aeroportul Schiphol), guvernul și poliția militară decid să le revoce, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt pentru agenția olandeză ANP.

Postul de televiziune olandez NOS a transmis, sâmbătă, că pontul ar putea avea legătură cu o amenințare teroristă, însă ziarul De Telegraaf a relatat că natura amenințării nu este clară și că măsurile de securitate au un caracter preventiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6079 secunde