ȘOCANT! Motivul pentru care elevul criminal din Texas nu și-a ucis toți colegii

493
ȘOCANT! Motivul pentru care elevul criminal din Texas nu și-a ucis toți colegii - atac-1526802148.jpg

Articole recomandate

Elevul de liceu Dimitrios Pagourtzis, de 17 ani, a fost acuzat de uciderea a 10 persoane în urma unui atac armat care a avut loc vineri la un liceu din orașul texan Santa Fe.


Atacatorul a declarat poliției că a permis câtorva elevi să rămână în viață "ca să spună mai departe" povestea masacrului, potrivit BBC.

Dimitrios Pagourtzis a apelat la dreptul de a păstra tăcerea cu privire la acuzația de "ucidere prin împușcare a mai multor persoane".

Îmbrăcat cu un pardesiu lung negru, sub care ascundea o pușcă și un pistol, arme ce aparțineau tatălui său, Dimitrios Pagourtzis a intrat într-o sală de clasă vineri, în jurul orei locale 08.00 (13.00 GMT), a strigat 'Surpriză!', după cum a povestit unul din cei prezenți, și a început să tragă.

Motivele care l-au împins pe tânărul Dimitrios Pagourtzis să comită masacrul rămân deocamdată necunoscute. Unii din colegii lui au vorbit despre un adolescent liniștit, dar destul de singuratic.

Înainte să se predea, Dimitrios Pagourtzis a intrat într-un schimb de focuri și cu polițiștii veniți la fața locului.

10 persoane au murit în atacul de vineri la liceul din Santa Fe, din statul american Texas, fiind vorba despre nouă elevi și un profesor. Printre răniți se află și doi polițiști.

Poliția a comunicat că a găsit dispozitive explozibile în liceul din Santa Fe, în care Dimitrios Pagourtzis, elev al instituției de învățământ, a ucis mai multe persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0171 secunde