Obama și Putin, decizie privind conflictul din Siria

153
1
Obama și Putin, decizie privind conflictul din Siria - 1387-1443508897.jpg

Articole recomandate

Președintele Statelor Unite Barack Obama și președintele rus Vladimir Putin au convenit ca forțele lor armate să poarte discuții pentru a evita potențiale conflicte legate de operațiuni în Siria, a declarat un oficial american citat de agenția Reuters.


Cei doi lideri au convenit de asemenea să exploreze opțiuni pentru o soluție politică în Siria, dar nu au fost de acord cu privire la viitorul rol al președintelui sirian Bashar al-Assad.

Obama și Putin s-au întâlnit pe marginea Adunării Generale a Națiunilor Unite la New York. Discuțiile lor de aproximativ 90 de minute au abordat Ucraina și Siria, cu ambele subiecte obținând timp egal, a mai precizat oficialul, care s-a exprimat cu condiția anonimatului.

Obama a reiterat poziția de lungă durată a Washingtonului că Assad trebuie să plece și că nu există nicio cale spre stabilitate în țara devastată de război cu el la putere. 



Comentează știrea

Gabriel
15 octombrie 2015
Oferta-fenomen care a cuprins toata tara!

Oferta-fenomen care a cuprins toata tara! Mai asistIi mult timp la extinderea acestui fenomen sau te alaturi si tu si incepi sa castigi bani? Sau vrei sa observi ani de zile de acum incolo cresterea continua a echipei noastre si alte exemple de oameni care castiga bani? Intra in echipa noastra, invata totul de la noi si atinge prosperitatea! Chiar daca acum nu crezi, te vei convinge curand. Dar e mai bine sa te convingi acum! Cere urgent informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4364 secunde