O româncă sechestrată în Spania de un proxenet, eliberată de Poliție după ce a trimis o poză cu locul detenției

228
O româncă sechestrată în Spania de un proxenet, eliberată de Poliție după ce a trimis o poză cu locul detenției - politia-1539780946.jpg

Articole recomandate

O româncă reținută cu forța în Spania de către un compatriot care a vrut să o oblige să se prostitueze a fost "eliberată" de către poliție după ce a reușit să trimită cu ajutorul telefonului o poză a locului de detenție, a spus miercuri Poliția, relatează AFP.


Presupusul proxenet de 38 de ani a fost pus sub acuzare luni în Catalonia, în localitatea La Jonquera, situată la granița cu Franța, o zonă cu numeroase bordeluri și unde multe prostituate sunt plasate zi și noapte pe marginea șoselelor. 


Agenții au primit luni o informație de la Roma via Interpol, avertizându-i de posibila răpire a unei românce cu reședința în Italia. 


"Victima a trimis o fotografie cu strada, făcută de la fereastra apartamentului unde era reținută, pe baza căreia anchetatorii au reușit să stabilească adresa și să o elibereze", a precizat într-un comunicat poliția din Catalonia. 


Potrivit acesteia, ea l-a cunoscut pe bărbatul care a fost arestat pe Facebook, iar acesta a convins-o să plece din Italia către provincia spaniolă Girona, mințind-o că dorește să înceapă o relație cu ea, când de fapt intenția era să o oblige să se prostitueze. 


Respectivul bărbat, care locuia împreună cu alte două tinere românce, a venit el însuși la Milano pentru a se întâlni cu ea. 


Prostituatele aduse în La Jonquera sunt cel mai adesea aduse din România, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Brazilia sau chiar Nigeria de către grupări mafiote specializate în exploatarea de ființe umane. Se consideră că românii și bulgarii controlează o mare parte din prostituția din această zonă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7644 secunde