O mamă care aduna bani pentru tratamentul bolii fiicei a câștigat la loterie

245
O mamă care aduna bani pentru tratamentul bolii fiicei a câștigat la loterie - victoriacheneyloterie2-1541498075.jpg

Articole recomandate

Mama unei tinere care are nevoie de bani pentru a efectua un tratament medical costisitor în Barcelona, a câștigat la loterie. Chiar dacă suma nu acoperă cheltuielile medicale, familia crede că soarele a răsărit pe strada lor, scrie gloucestershirelive.co.uk.


Victoria Cheney a câștigat aproape 8.000 de lire sterline la Peoples Postcode Lottery, o loterie la care premiile nu sunt foarte mari, dar extrem de populară în rândul britanicilor.

Victoria este mama Antoniei, de 21 de ani, care suferă de sindromul Ehlers-Danlos. Cele două au apărut într-o emisiune realizată de BBC, încercând să adune fonduri pentru a o putea duce pe tânără la tratament în Barcelona.


Antonia, care este cunoscută sub numele de Tonia, locuiește alături de mama sa în localitatea Eckington din Marea Britanie, într-o casă amenajată special pentru nevoile ei medicale de echipa emisiunii de la BBC.

"Wow ce weekend. Tocmai ce am aflat că trebuie să ne întoarcem la Barcelona pentru a vedea neurochirurgul pentru control, analize și demararea etapei a doua a intervenției chirurgicale. Am început o campanie de strângere de fonduri.

La scurt timp după aceea, am auzit o bătaie la ușă, era poștașul Dean, care mi-a înmânat un plic auriu și m-a anunțat că a câștigat la Loteria Poștei, concurs în care m-am înscris în 2012, chiar înainte de prima internare a Toniei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7972 secunde