O femeie oprită pe aeroport avea oasele soțului în bagaje

243
O femeie oprită pe aeroport avea oasele soțului în bagaje - valiza-1596702559.jpg

Articole recomandate

O femeie a fost oprită pe aeroportul din Munchen după ce în bagajele ei au fost descoperite rămășițe umane, a anunțat marți poliția federală din Germania.


Controlorii au găsit oseminte umane într-o cutie de lemn și au chemat imediat ofițerii vamali, un doctor și un procuror care să examineze conținutul straniu din cutie.


Inițial, autoritățile aeroportuare au deținut-o pe femeia în vârstă de 74 de ani, de origine armeană. Femeia era însoțită de fiica ei în vârstă de 52 de ani. 


În urma interogării, s-a aflat că sunt osemintele soțului ei decedat în Grecia, acolo unde avea domiciliul, iar intenția era de a le duce în țara de origine, Armenia. Drumul cu avionul din Grecia până în Armenia presupunea escale la Munchen și Kiev.


Documentele pe care le avea femeia arătau că soțul ei a murit în 2008, că a fost îngropat în apropierea domiciliului lor din Salonic, iar transportul osemintelor era legal. Ca urmare, procurorul nu a găsit motive pentru a deschide o anchetă, iar femeia a fost eliberată și a putut să-și continue călătoria, împreună cu fiica și cu rămășițele soțului ei decedat, scrie Deutsche Welle.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8463 secunde