O femeie de 92 de ani și-a ucis fiul în vârstă de 72 de ani

230
O femeie de 92 de ani și-a ucis fiul în vârstă de 72 de ani - crima22-1530697517.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 92 de ani din SUA și-a ucis fiul, în vârstă de 72 de ani, pentru că bărbatul ar fi vrut să o interneze la un azil, transmite Digi24.ro.


Anna Mae Blessing, care este acuzată de crimă, s-a plâns în nenumărate rânduri de faptul că fiul ei intenționa să o ducă la un azil pentru bărâni, potrivit informațiilor puse la dispoziție presei de poliția americană.


"Mi-ai luat viața, așa că și eu ți-o voi lua" , a spus bătrâna în timp ce era escortată de polițiști din casa din Arizona, unde locuia alături de fiul ei și de iubita acestuia.


Blessing a declarat poliției că plănuia să se sinucidă.


Crima a avut loc în dimineața de 2 iulie în Fountain Hills, comitatul Maricopa.


Fiica bătrânei a precizat, sub condiția anonimatului, că intenționa să plece din casă, deoarece traiul alături de mama ei devenise "dificil".


Anna Mae Blessing avea ascunse două arme de foc în buzunarele pelerinei în momentul în care a decis să își confrunte fiul, intrând în dormitorul lui.


Cei doi s-a luat la ceartă, moment în care femeia a scos un revolver – pe care îl avea din anii 1970 – și, îndreptându-l spre fiul ei, a apăsat pe trăgaci.


Poliția l-a găsit pe bărbat cu două răni mortale – una la nivelul gâtului, iar cealaltă în maxilar.


Femeia a încercat să o ucidă și pe iubita fiului, în vârstă de 57 de ani, însă aceasta a reușit să o imobilizeze pe bătrână, îmbrâncind-o într-un perete dintr-un colț al încăperii, și apoi a fugit din casă.


Când poliția a intrat în casă, Anna Mae Blessing aștepta pe un scaun în dormitor. Mai târziu, le-a declarat polițiștilor că ar merita să fie condamnată la moarte pentru crima săvârșită.


Femeia este acuzată acum de crimă de gradul întâi și de răpire. Cauțiunea a fost stabilită la suma de 500.000 de dolari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5489 secunde