O familie a câștigat la loto cu numerele inscripționate pe... un coșciug

248
O familie a câștigat la loto cu numerele inscripționate pe... un coșciug - sicriu28130400-1510906449.jpg

Articole recomandate

O familie de colectori de gunoaie din vestul Thailandei a câștigat 30 de milioane de baht (913.240 de dolari) la o loterie jucând numărul înscripționat pe coșciugul mamei lor decedate.


Potrivit Agerpres, Pranee Deeluan, în vârstă de 39 de ani, Sopee Deeluan de 53 de ani, Boonruen Yadmak, de 31 de ani și sora lor identificată numai sub numele Kant, în vârstă de 52 de ani, au cumpărat joi bilete la loterie pe drumul de întoarcere de la înmormântarea budistă a mamei lor care a decedat săptămâna trecută, conform publicației locale Khaosod.

"Mama mea a zis odată că după ce va muri noi toți vom fi bogați", a declarat Pranee cu ochii în lacrimi. "Nu m-am așteptat deloc ca acest lucru să se întâmple", a mărturisit ea.

Potrivit spuselor lui Pranee, un îngrijitor de la templu i-a atras atenția că ar trebui să cumpere un bilet la loterie și să joace numărul coșciugului - 391 - acesta fiind marcat în mod neobișnuit cu culoarea roșie.

"Vom folosi banii pentru a ne plăti toate datoriile și vom păstra restul pentru taxele de școlarizare ale copiilor", a precizat Pranee


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.126 secunde