O editorialistă afirmă că a fost violată de Donald Trump în anii '90

157
O editorialistă afirmă că a fost violată de Donald Trump în anii '90 - trump2-1561193416.jpg

Articole recomandate

O editorialistă renumită a versiunii americane a revistei "Elle" afirmă, într-un interviu pentru revista "New York" publicat vineri, că a fost violată de Donald Trump în 1995 sau 1996 într-un magazin de lux din New York, relatează AFP.


Acum în vârstă de 75 de ani, E. Jean Carroll povestește că s-a întâlnit din întâmplare cu dezvoltatorul imobiliar, pe care îl știa, la intrarea în Bergdorf Goodman, situat în cartierul luxos Upper East Side, în Manhattan.


Donald Trump ar fi rugat-o la început să îl ajute să găsească un cadou pentru o femeie, ceea ce a acceptat, înainte să își dea seama despre ce este vorba în realitate.


Viitorul președinte al SUA i-ar fi cerut să probeze lenjerie și s-ar fi dus cu ea în cabinele de probă, ea acceptând, spune ea, crezând că e o glumă, însă el ar fi blocat cabina, înainte să o sărute cu forța și să o violeze. După ce s-a zbătut câteva secunde, E. Jean Carroll a reușit să scape de agresorul său.


Aceasta explică faptul că nu a depus plângere în acel moment de teama unor represalii, dar a vorbit cu două femei jurnaliste, ambele confirmând pentru "New York" că au auzit aceeași versiune a poveștii povestită de presupusa victimă.


Dincolo de interviu, editorialista povestește cazul și în cartea sa autobiografică "De ce avem nevoie de bărbați? O propunere modestă", în care evocă alte agresiuni la care ar fi fost victimă.


"Nu am cunoscut această persoană niciodată în viața mea", a răspuns președintele american într-o declarație scrisă.


"Încearcă să-și vândă o nouă carte, așa că ar trebui să înțelegeți care sunt motivele ei!, a adăugat Trump.


În articol, editorialista amintește că alte 15 femei l-au acuzat deja pe Donald Trump că le-a agresat sexual.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4093 secunde