NUNTA REGALĂ / Meghan Markle nu și-a invitat sora la ceremonie!

283
NUNTA REGALĂ / Meghan Markle nu și-a invitat sora la ceremonie! - markle1-1523875856.jpg

Articole recomandate

Sora lui Meghan Markle nu a fost invitată la nunta cu Prințul Harry, motiv pentru care aceasta este foarte supărată pe fosta actriță.


Samantha Grant susține că nu înțelege de ce actrița și-a ignorat complet familia atunci când au fost trimise invitațiile de nuntă, mai ales că se consideră apropiate. De asemenea, povestește că și ea este rudă cu Harry, la fel ca Meghan. Un studiu arată că cei doi sunt veri îndepărtați, având strămoși comuni din secolul al XV-lea, cei din partea tatălui actriței traversând Oceanul Atlantic în 1632, notează metro.co.uk.

"Nu este vorba aici despre lipsa apropierii, cu atât mai mult cu cât 1.000 de străini sunt invitați. Familia e familie", a scris Samantha pe Twitter. "Și nu e doar Meg verișoară de gradul 15 cu Harry. Eu și fratele meu suntem de asemenea. După tată m-am născut o Markle. Să excluzi familia Markle de la nuntă ar fi un lucru extrem de nepotrivit", a mai comentat sora lui Meghan.

Scott Rasmussen, fostul soț al Samanthei, a povestit pentru publicația Mirror că aceasta este mult prea dornică de faimă, iar acesta este motivul pentru care sora vitregă a lui Meghan a exagerat când a povestit despre relația apropiată dintre ele două.

"Samantha inventează când spune că au fost apropiate", a declarat fostul pușcaș marin, și nu puține sunt sursele care-i confirmă spusele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6935 secunde