Nouă copii înjunghiați mortal într-o școală / CRIMINALUL, EXECUTAT!

304
Nouă copii înjunghiați mortal într-o școală / CRIMINALUL, EXECUTAT! - chhh703x42237155900-1538033690.jpg

Articole recomandate

Autoritățile chineze au executat joi un bărbat care a ucis nouă elevi într-un atac cu cuțitul la o școală generală în aprilie, au anunțat mass-media de stat, transmite dpa.

Sentința împotriva criminalului în vârstă de 28 de ani a fost pusă în aplicare în districtul Mizhi, provincia Shaanxi, potrivit China News.

Bărbatul fusese găsit vinovat de "omucidere intenționată" și nu a făcut apel la verdictul său. Execuția lui a fost aprobată de Curtea Supremă.

Autoritățile au declarat că bărbatul i-a atacat pe elevi în fața unei școli din districtul Mizhi în China centrală pe 27 aprilie, făcând nouă morți. Victimele aveau vârste cuprinse între 12 și 18 ani.

Instanța a constatat că el era nemulțumit de munca și viața sa și a decis să se răzbune pe elevi.

Potrivit unor informații anterioare, atacatorul le-a declarat autorităților că a fost agresat de colegii de clasă în timp ce frecventa aceeași școală generală și că el îi "ura" pe ceilalți elevi.

Cuțitele sunt cel mai frecvent utilizate în atacurile din China, unde deținerea armelor este ilegală. În țară au fost comise mai multe atacuri cu cuțitul în ultimii ani.

În februarie, o femeie a fost ucisă și 12 persoane rănite într-un atac cu cuțitul la un centru comercial din Beijing, iar în iulie anul trecut, două persoane au fost omorâte și nouă rănite într-un atac cu cuțitul la un magazin Walmart din sudul Chinei, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1601 secunde