Nominalizările pentru Zmeura de Aur 2020. Premiul pe care nimeni nu vrea să-l câștige

168
Nominalizările pentru Zmeura de Aur 2020. Premiul pe care nimeni nu vrea să-l câștige - smeura-1581261671.jpg

Articole recomandate

Zmeura de Aur 2020. Filmele Cats, Rambo: Last Blood și A Madea Family Funeral au câte opt nominalizări la cea de-a 40-a ediție a Zmeurelor de Aur (Razzies), cunoscute și sub numele de anti-Oscaruri, deoarece disting cele mai proaste filme din fiecare an.


Lista nominalizărilor la aceste nedorite distincții a fost publicată sâmbătă, potrivit Agerpres.


Filmul fantastic muzical Cats, care a fost un mare eșec la box office și a obținut critici mediocre, este unul dintre candidații la categoria cel mai prost film alături de The Fanatic, The Haunting of Sharon Tate, A Madea Family Funeral și Rambo: Last Blood.


Nominalizări Zmeura de Aur 2020
 


Sylvester Stallone (Rambo: Last Blood) a fost nominalizat la categoria cel mai prost/slab actor, la care mai ″concurează″⁣ James Franco (Zeroville), David Harbour (Hellboy), Matthew McConaughey (Serenity) și John Travolta (The Fanatic și Trading Paint).


La varianta feminină a categoriei, premiul este disputat de Hilary Duff (The Haunting of Sharon Tate), Anne Hathaway (The Hustle and Serenity), Francesca Hayward (Cats), Tyler Perry (A Madea Family Funeral) și Rebel Wilson (The Hustle).


Nominalizații pentru cea mai proastă regie sunt Tom Hooper ( Cats), James Franco (Zeroville), Fred Durst (The Fanatic), Adrian Grunberg (Rambo: Last Blood) și Neil Marshall (Hellboy).


La categoriile cei mai proști/slabi actor, respectiv actriță în rol secundar au fost nominalizați James Corden (Cats), Tyler Perry (A Medea Family Funeral), Seth Rogen (Zeroville) și Bruce Willis (Glass), respectiv Jessica Chastain (Dark Phoenix), Cassi Davis (A Medea Family Funeral), Judi Dench (Cats), Fenessa Pineda (Rambo: First Blood) și Rebel Wilson (Cats).


Razzies, premii controversate din cadrul industriei de la Hollywood din cauza naturii lor peiorative, includ printre categorii și alte secțiuni, cum ar fi, de exemplu, cea mai proastă combinație pe marele ecran, cel mai prost remake sau cel mai prost sequel (continuare).


Singurul Razzie care are o calitate pozitivă este premiul de reabilitare, acordat în fiecare an unui artist care a fost foarte criticat în trecut și care de această dată s-a remarcat printr-o muncă de înaltă calitate, relatează EFE. În această secțiune au fost nominalizați Jennifer Lopez (Hustlers), Adam Sandler (Uncut Gems), Eddie Murphy (Dolemite is my Name), Will Smith (Aladdin) și Keanu Reeves (John Wick 3 și Toy Story 4).


Istoricul Zmeura de Aur
 


Premiile Zmeura de Aur au fost create în 1980 și nominalizările sunt anunțate cu o zi înainte de decernarea Oscarurilor, cele mai importante distincții din industria filmului.


Nominalizații și câștigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt votați online de circa 1.000 de membri ai Zmeurelor din peste 20 de țări, care s-au înscris online și au plătit o taxă de membru de 40 de dolari, scrie Reuters.


Organizatorii nu au prezentat o dată pentru anunțarea câștigătorilor.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7533 secunde