Nigel Farage plănuiește o petrecere de celebrare a Brexitului pe 31 ianuarie

223
Nigel Farage plănuiește o petrecere de celebrare a Brexitului pe 31 ianuarie - nigel-1578229665.jpg

Articole recomandate

Partidul Brexit al euroscepticului veteran Nigel Farage plănuiește să celebreze părăsirea Uniunii Europene cu artificii, spectacole și alte evenimente în centrul Londrei pe 31 ianuarie, ziua oficială a Brexit-ului, relatează The Telegraph, preluat de DPA. 
Farage vrea să cheltuiască în jur de 100.000 de lire sterline pe o petrecere de celebrare a Brexit-ului la care să participe până la 10.000 de oameni în Piața Parlamentului din Londra pentru a marca momentul în care Marea Britanie părăsește blocul comunitar după 47 de ani. 


Farage și președintele Partidului Brexit, Richard Tice, au cerut autorizație pentru evenimentul "care ar putea culmina cu un spectacol de artificii similar cu cel din noaptea de Revelion", relatează ziarul. 


În mesajul de anul nou către susținătorii partidului, Farage și Tice au spus că "sunt multe de sărbătorit: vom părăsi UE pe 31 ianuarie!". 


"The Remoaners (n.r. - joc de cuvinte pentru a-i desemna într-un mod ironic pe cei din tabăra "pro-remain") sunt zdrobiți și majoritatea celor care au blocat Brexitul în parlament au plecat acum", au mai transmis cei doi. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Decembrie 2019
Stire din Actual : BREXIT, un nou termen: 31 ianuarie 2020
Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Stire din Actual : Brexitul e inevitabil!
Pagina a fost generata in 0.318 secunde