Netanyahu, audiat de procurorul general pentru afaceri de corupție

227
Netanyahu, audiat de procurorul general pentru afaceri de corupție - netanyahu-1560280286.jpg

Articole recomandate

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va fi audiat la începutul lui octombrie de procurorul general în cadrul acuzațiilor de corupție care îl vizează, a informat, luni, avocatul acestuia, relatează AFP. 


Procurorul general al Israelului, Avichai Mandelblit, a respins, joi, cererea prim-ministrului de a amâna încă o dată această audiere. 


Amit Haddad a afirmat, luni, într-o înregistrare video difuzată de purtătorul de cuvânt al familiei Netanyahu, că putea fi acordată o amânare a audierii, dar, în urma refuzului procurorului, "vom fi prezenți". 


Benjamin Netanyahu solicitase ca audierea să fie amânată din cauza dizolvării parlamentului și organizării de alegeri la 17 septembrie, la o dată "rezonabilă" după scrutin, a informat, joi, într-un comunicat, Ministerul Justiției. 
Incapabil să formeze o coaliție după alegerile din 9 aprilie, Benjamin Netanyahu a trebuit să facă parlamentul să voteze propria sa dizolvare pentru a evita ca președintele să încredințeze unuia din opozanții săi misiunea de a forma o coaliție guvernamentală fără el, conducând țara la noi alegeri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3905 secunde