NASA a făcut anunțul. Când va ajunge primul om pe marte

282
NASA a făcut anunțul. Când va ajunge primul om pe marte - nasaafacutanuntulasteptatdetotgl-1442927837.jpg

Articole recomandate

Vom produce oxigen pe o altă planetă. Cel puțin așa susțin reprezentanții NASA, care au confirmat că pregătirile pentru trimiterea primilor oameni pe Marte continuă conform planului, această expediție urmând să se desfășoare într-un viitor relativ apropiat, la începutul deceniului patru al acestui secol, conform Huffington Post.

"Suntem mai aproape de obiectivul de a trimite oameni acolo decât ne-am aflat vreodată, în orice moment al istoriei NASA. Avem mult de muncă pentru a trimite primii astronauți pe Marte, dar vom ajunge și pe Marte", a susținut administratorul NASA, Charles Bolden.


Pentru îndeplinirea acestui ambițios obiectiv, NASA trebuie să finalizeze proiectele de rachetă și capsulă spațială capabile să-i trimită pe oameni pe Planeta Roșie și să-i aducă înapoi în siguranță, fiind vorba aici de Space Launch System (SLS) și de capsula Orion, aflate încă în faza de testare.


‘Vom produce oxigen pe o alta planetă. Aceste experimente sunt reale, sunt aici", a subliniat și administratorul adjunct al NASA, Dava Newman.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4486 secunde