Musulmane, dezbrăcate cu forța pe plajele de pe Coasta de Azur

279
Musulmane, dezbrăcate cu forța  pe plajele de pe Coasta de Azur - musulmane-1472137679.jpg

Articole recomandate

Înarmați cu sprayuri cu piper și bastoane, polițiștii francezi au descins pe plajele din Cannes și Nisa, au identificat purtătoarele de burkini și le-au aplicat amenzi usturătoare, sub privirile uimite sau ușor amuzate ale celor veniți la plajă în costum de baie clasic.

Patru zdrahoni s-au năpustit asupra unei musulmane care se întinsese la soare pe o plajă pietroasă din Nisa cunoscută drept Promenade des Anglais, la doar câteva sute de metri de locul abominabilului atac din 14 iulie derulat de șoferul jihadist al unui camion care a intrat în mulțime. I-au cerut femeii trecute de prima tinerețe să-și scoată veșmintele, au avertizat-o în privința noului cod vestimentar al plajelor de pe Coasta de Azur și au amendat-o cu 38 de euro.

O tânără a trecut prin ceva similar doar pentru că purta hijab, în vreme ce o altă musulmană, în vârstă de 34 de ani, a relatat că a fost abordată de trei polițiști, amenințată cu spray paralizant și amendată pentru că purta un costum de baie care îi acoperea o suprafață prea mare de corp. Aceasta din urmă a calificat gestul reprezentanților legii drept "rasism" și crede că aceștia au vrut doar s-o umilească în fața copiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3835 secunde