Video Momentul șocant în care un telefon explodează în buzunarul unui bărbat! A fost cuprins de FLĂCĂRI

599
Momentul șocant în care un telefon explodează în buzunarul unui bărbat! A fost cuprins de FLĂCĂRI - 45050887000005780imagea215071017-1507464032.jpg
Momentul șocant în care un smartphone Samsung explodează chiar în buzunarul unui bărbat a fost surprins pe holurile unui hotel din Indonezia. Imaginile au creat teroare printre internauți, mai ales că acesta nu este primul caz în care un model de smartphone al companiei sud-coreene explodează în mâna utilizatorilor.


În incident a fost implicat un paznic al unui hotel din Indoneazia, Yulianto, în vârstă de 47 de ani, care avea telefonul pus în buzunarul cămășii de la piept. Acesta a simțit deodată o căldură puternică, iar când și-a apropiat mâna de buzunar, o explozie puternică s-a produs.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale hotelului, se poate observa cum în urma exploziei, cămașa bărbatului ia foc, iar acesta se grăbește să scape de ea.

Angajatul hotelului a povestit că are telefonul din 2013 și nu a avut până acum nici un fel de problemă cu el, potrivit Dailymail. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9739 secunde