Momente de groază în Franța: un tren de pasageri a rulat zeci de km fără a putea fi oprit

151
Momente de groază în Franța: un tren de pasageri a rulat zeci de km fără a putea fi oprit - raziebarieratrenpasajcaleferata-1445601232.jpg

Articole recomandate

Întâmplare teribilă în Franța. Un tren de pasageri, rămas fără frâne, a circulat aproximativ 20 de kilometri, la viteze de peste 100 km/h! Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

La viteza de circa 140 km/h, mecanicul locomotivei a acționat frâna de urgență pentru a evita două vaci care erau pe calea ferată, moment în care sistemul electric de frânare s-a defectat.

Mecanicul a transmis problemele prin telefonul mobil, astfel că s-au luat măsuri în gara Serqueux, pe unde trenul a trecut cu viteza de 90 km/h, provocând daune.

Norocul mecanicului și al călătorilor a fost că urma o zonă deluroasă. După 19 kilometri de la apariția problemelor tehnice, trenul a ajuns în rampă, a încetinit, a oprit câteva secunde, după care începuse să meargă în sens invers, la vale. În acel moment, mecanicul a coborât și a blocat cu dispozitive specifice mai multe roți ale trenului, oprindu-l să prindă viteză în pantă. Mecanicul a fost în stare de șoc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1208 secunde