Moment istoric. Donald Trump și Kim Jong-un s-au întâlnit în zona demilitarizată, la frontiera dintre cele două Corei

171
Moment istoric. Donald Trump și Kim Jong-un s-au întâlnit în zona demilitarizată, la frontiera dintre cele două Corei - rtx3hi7o-1561881002.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei.


Moment istoric - Donald Trump devine primul președinte american care pune piciorul pe pământ nord coreean. S-a întâmplat în urmă cu scurt timp, scrie digi24.ro

Liderul de la Casa Albă a avut inițiativa acestei întâlniri și i-a lansat invitația lui Kim Jong-un pe Twitter.

Cei doi și-au dat mâna la granița dintre cele două Corei, în zona demilitarizată și apoi au pășit împreună pe pământ nord coreean. Imediat după acest moment, Donald Trump a spus că este o zi măreață pentru întreaga lume.

Este a treia oară când cei doi lideri se văd față în față. Locul însă îi dă o încărcătură simbolică deosebită. Donald Trump este primul președinte al Statelor Unite care merge acolo. Se întâmplă într-un moment în care negocierile pentru denuclearizare sunt blocate, de la summitul de acum patru luni din Vietnam care s-a încheiat cu un eșec.

Donald Trump este însoțit la această întâlnire de președintele Coreei de Sud, în țara căruia a sosit de ieri, după ce a participat la summitul G20.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1137 secunde