Ministrul de Externe al Republicii Moldova, în vizită de lucru la Berlin

de Cuget Liber Marţi, 17 Septembrie 2019 128
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a efectuat, ieri, o vizită de lucru la Berlin, informează Radio Chișinău. 


Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Nicu Popescu a discutat cu omologul sau german Heiko Maas, dar și cu alți oficiali din cadrul Bundestagului, Cancelariei Federale, Biroului Președintelui Federal și Fundației „Konrad Adenauer”. 


Programul a mai prevăzut un discurs public susținut de șeful diplomației de la Chișinău la Asociația Germană pentru Politică Externă despre „reformele democratice inițiate de Guvernul de la Chișinău și rolul UE în implementarea cu succes a acestora”. 
Înainte de aceasta, la 11 septembrie, Nicu Popescu a efectuat o vizită la Moscova, unde a declarat că Republica Moldova categoric nu își dorește și nu poate reveni la discuțiile cu privire la subiectul federalizării republicii în cadrul reglementării transnistrene și a reiterat că executivul de la Chișinău nu intenționează să adopte inițiative noi în relația cu Uniunea Eurasiatică. 
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei