Ministrul britanic pentru Brexit a demisionat

96
Ministrul britanic pentru Brexit a demisionat - cgcmdz01odamagfzad1jmju3otjln2e3-1542277926.jpg

Articole recomandate

Ministrul britanic pentru Brexit, Dominic Raab, și-a dat demisia joi în semn de protest față de acordul prim-ministrului Theresa May pentru ieșirea din UE, relatează Reuters.


"Regret să anunț că, după reuniunea guvernului de ieri (miercuri - n.r.) privind acordul pentru Brexit, trebuie să demisionez", a postat pe Twitter Dominic Raab.

Raab a spus că planul Theresei May amenință integritatea Marii Britanii. El a mai afirmat că aranjamentul privind Irlanda de Nord este acum punctul de pornire pentru convorbiri privind viitoarele relații, care vor prejudicia grav a doua fază a negocierilor.


Guvernul britanic a aprobat, miercuri, după o ședință maraton, acordul pentru Brexit. Anunțul a fost făcut de către premierul Theresa May. Ea a declarat că guvernul a avut "o dezbatere lungă, detaliată și pasională", adăugând că acordul "este cea mai bună versiune care a putut fi negociată".

Cel mai probabil, liderii se vor reuni pe 25 noiembrie, într-un Consiliu European extraordinar, pentru a aproba acordul.

Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8241 secunde