Ministerul de Externe avertizează: Vor fi greve la companiile aeriene Ryanair și Iberia în zilele următoare

1479
Ministerul de Externe avertizează: Vor fi greve la companiile aeriene Ryanair și Iberia în zilele următoare - skynewsryanairpalmaairport467615-1568969928.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe atenționează românii care se află sau vor să călătorească în Spania, că zilele următoare zborurile ar putea fi afectate din cauza grevelor anunțate de companiile aeriene Ryanair și Iberia, scrie digi24.ro


"Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, utilizând transportul aerian, că, pe fondul grevelor anunțate de companiile aeriane Ryanair și Iberia, orarul zborurilor ar putea fi afectat. Astfel, zborurile operate de compania aeriană Ryanair va fi modificat în următoarele zile din luna septembrie 2019 (respectiv zilele de vineri și duminică): 20, 22, 27 și 29 septembrie. De asemenea, dificultăți vor fi întâmpinate și în ceea ce privește zborurile operate de compania Iberia în perioada 21-24 septembrie 2019", arată reprezentanții MAE.

Ministerul recomandă cetățenilor români să consulte site-urile oficiale ale companiilor la care au biletele de călătorie pentru a se informa asupra stării zborurilor programate.

"Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Secției Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032", potrivit sursei citate.

MAE mai recomandă consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.ro, www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3529 secunde