Miley Cyrus, Lady Gaga și Orlando Bloom, printre vedetele afectate de incendiile devastatoare din California

145
Miley Cyrus, Lady Gaga și Orlando Bloom, printre vedetele afectate de incendiile devastatoare din California - foc-1542121267.jpg

Articole recomandate

Imaginile filmate de actorul Gerard Butler au făcut, ieri, înconjurul lumii. Casa acestuia s-a transformat în scrum în cele mai devastatoare incendii din istoria Californiei. Însă celebrul actor nu este singura vedetă afectată. Și casa lui Miley Cyrus a ars total în acest weekend, iar proprietățile unor staruri precum Orlando Bloom sau Lady Gaga au fost afectate. La fel au pățit și mai mulți membri ai clanului Kardashian.


"Casa mea este distrusă, însă rămân amintirile pe care le am cu familia și prietenii", a scris Miley Cyrus pe Instagram, duminică.


Există trei focare violente de foc în California, iar mii de oameni au fost evacuați din calea flăcărilor devastatoare. Inclusiv cunoscuta starletă Kim Kardashian, care a fost nevoită să-și părăsească locuința joi seara.


"Rugați-vă pentru Calabasas. Tocmai am aterizat și am avut o oră la dispoziție să împachetez și să evacuez casa. Mă rog ca toată lumea să fie în siguranță", a scris Kim pe Instagram. Câteva momente mai târziu a adăugat: "Ajung pompierii".


Și sora acesteia, Kloe Kardashian, a fost evacuată, împreună cu familia, din calea flăcărilor. Iar Caitlyn Jenner (n.r. tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, transsexual) și iubita acestuia, Sophia Hutchins, au anunțat pe rețelele de socializare că, deși evacuate, sunt în siguranță.


Lady Gaga a postat imagini pe Instagram cu fumul care îi înconjura proprietatea din California, de unde a fost nevoită să plece. Cântăreața a transmis că se roagă pentru americanii afectați.


Iar Orlando Bloom a postat, tot pe Instagram, poze cu strada pe  care locuiește, cuprinsă de flăcări.


Casele mai multor vedete au ars până la pământ, am aflat duminică. Printre ele, Shannen Doherty, Robin Thicke, Gerard Butler și Camille Grammer.


Un moment dramatic a avut loc însă vineri seara, atunci când controversatul actor Charlie Sheen își căuta părinții pe Twitter, care erau în Zuma Beach, chiar în calea flăcărilor. Din fericire, la câteva zeci de minute distanță, a aflat că aceștia erau în siguranță. Faimosul actor Martin Sheen a intrat în direct la o televiziune locală din California pentru declarații.


Potrivit CNN, în jur de 75.000 de oameni au fost evacuați în sudul Californiei, afectat pentru al doilea an la rând de incendii devastatoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8867 secunde