Michael Jackson, citat și judecat chiar și după moarte într-un presupus caz de pedofilie

138
Michael Jackson, citat și judecat chiar și după moarte într-un presupus caz de pedofilie - michaeljackson-1553166153.jpg

Articole recomandate

La 10 ani de la dispariția sa, Michael Jackson va fi din nou citat la tribunal iar procesul va începe la sfârșitul verii, a precizat avocatul Vince Finaldi, scrie Le Figaro.


Avocatul californian Vince Finaldi a anunțat că un nou proces în care Michael Jackson va fi acuzat de pedofilie va avea loc la Los Angeles la începutul verii. "Judecata este așteptată pentru sfârșitul verii, cel târziu în această toamnă", a precizat el.

Vince Finaldi este avocatul lui Wade Robson, în vârstă de 36 de ani, și al lui James Safechuck, 41 de ani. Cei doi îl acuză de abuz sexual pe Michael Jackson în documentarul lui Dan Reed "Leaving Neverland", filmul care a afectat serios imaginea superstarului.

Wade Robson și James Safechuck povestesc detalii despre cum regele muzicii pop i-ar fi agresat sexual de la vârsta de 7 până la 14 ani. Acuzații pe care familia starului le respinge, și evident fanii săi.

Înainte de a se confesa în fața camerei de luat vederi a lui Dan Reed, Wade Robson și James Safechuck au intentat un prim proces împotriva reprezentanților averii lui Michael Jackson în mai 2013.

"Leaving Neverland", realizat de Dan Reed, lansat în luna ianuarie, la festivalul Sundance, este disponibil deja pe platforma HBO GO și va fi lansat de HBO în România pe 10 aprilie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3993 secunde