MESAJ SCRIS CU PROPRIUL SÂNGE, PE ZIDUL ÎNCHISORII! Autorul: un tânăr care a drogat și violat o studentă

776
MESAJ SCRIS CU PROPRIUL SÂNGE, PE ZIDUL ÎNCHISORII! Autorul: un tânăr care a drogat și violat o studentă - 0eoinberkley-1540289500.jpg

Articole recomandate

Eoin Berkley, în vârstă de 25 de ani,  este acuzat de agresarea a doi adolescenți pe o perioadă de 21 de ore în 15 iulie și 16 iulie anul trecut. Instanța  a auzit cum Berkley a amenințat că o va ucide pe cea de 18 ani după ce o legase într-un cort situat pe plajă, scrie libertatea.ro

Una dintre victime a reușit să scape în cele din urmă, când Berkley a adormit și a  raportat totul pentru Irish Mirror. Tânăra a spus poliției : "Știam că aș avea o singură șansă reală de a scăpa. Avea un control total asupra vieții mele în aceste zile. Am fost îngrozită'.

Când a fost arestat și plasat într-o celulă de exploatație Berkley, din Hampton Wood Way Dublin, a scris "îmi pare rău" în sângele lui pe perete. Curtea Penală Centrală a fost anunțată cu o lună înainte de atac, un detectiv de la Garda a ordonat arestarea acestuia , în baza Legii privind sănătatea mintală. Cu toate acestea, un medic a decis mai târziu că este pregătit să fie eliberat, potrivit mirror.co.uk

Berkley a recunoscut  că a violat-o pe tânăra de pe site-ul companiei Irish Glass Bottle Company de pe Pigeon House Road din Dublin,  anul trecut. Elevul, descris ca naiv și timid, a sosit în Irlanda cu două săptămâni înainte pentru a-și îmbunătăți limba engleză. Stătea în gazdă,  la o familie.

Fata se afla în centrul orașului într-o după-amiază de sâmbătă, când s-a întâlnit cu Berkley, care i-a spus că locuia pe plajă și a invitat-o la el.  Ea a fost de acord și a mers cu el într-un loc de răsărit lângă Sandymount, unde avea o serie de corturi așezate. Odată ajuns în cort, starea lui s-a schimbat. A împins-o la pământ și i-a apucat mâinile. Victima i-a spus că o doare, dar a râs. Ea a părăsit cortul, dar a fost târâtă înăuntru și a amenințat că o va ucide. A încercat în repetate rânduri să-l stranguleze și, la un moment dat, a luat un mic fierăstrău, amenințând să-i taie mâinile dacă nu se oprea să se lupte.

Când elevul la rugat să o omoare în modul cel mai puțin dureros, ia dat niște tablete și a pus o pereche de mănuși neagră. A luat pastilele, a căzut și a început să o abuzeze.Timp de câteva ore , Berkley a violatfemeia de trei ori.  El a spus că a încetat să mai aibă sentimente pentru oameni la vârsta de 10 ani și a tăiat labele animalelor de companie. Victima a scăpat când Berkley a luat-o pe plajă și a adormit. Între timp, familia gazdă din Dublin și părinții ei din Spania au dat alarma.

În urma analizelor medicale, în corpul victimei au fost găsite morfină, codeină și canabis. Avea vânătăi la încheietura mâinii, la brațe, la picioare și la gât. Într-o declarație, femeia a spus cum a trebuit să ia medicamente timp de câteva luni după viol în caz de infecții și acum se teme să doarmă în întuneric.

Ea a spus că se gândește la ceea ce sa întâmplat în fiecare zi, adăugând: "Mi-a fost frică. N-am vrut să-mi fie teamă. Berkley are 25 de condamnări anterioare, inclusiv posesia ilegală de cuțite și comportamente amenințătoare și abuzive și se află în închisoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.876 secunde