MENAJERĂ DIN ROMÂNIA, BĂTUTĂ DE FIUL UNUI CÂNTĂREȚ ITALIAN. Femeia ar fi refuzat să gătească dulciuri pentru iubita agresorului!

703
MENAJERĂ DIN ROMÂNIA, BĂTUTĂ DE FIUL UNUI CÂNTĂREȚ ITALIAN. Femeia ar fi refuzat să gătească dulciuri pentru iubita agresorului! - claudiodalessio55479800-1522154417.jpg

Articole recomandate

Claudio D’Alessio, fiul unui cunoscut interpret de muzică ușoară, Gigi D’Alessio, a fost trimis în judecată cu acuzația de violență privată și rănire, împotriva menajerei românce în vârstă de 51 de ani.  


Claudio D’Alessio a fost trimis în judecată la cererea procurorului adjunct Mario Dovinola. Faptele datează din 2014 când a insultat și a atacat menajera de origine română care lucra pentru el în apartamentul din cartierul Parioli, unde a locuit Claudio D’Alessio cu partenera sa de atunci.

Menajera româncă a declarat că a fost trezită în noaptea de 5 iulie, de D’Alessio care a venit acasă cu prietena sa. Bărbatul i-ar fi cerut femeii românce să îi gătească dulciuri prietenei sale, însă aceasta a refuzat și de acolo s-a născut o ceartă care apoi a culminat cu insulte și lovituri.

În urma eveimentului, menajera a fost internată la spitalul San Filippo Neri cu vânătăi multiple, declarând că a fost lovită de Claudio D’Alessio.

Imediat după ce aceasta și-a revenit, a urmat o altă plângere din partea româncei în care spune că a fost întotdeauna plătită la negru, fără un contract de muncă regular.

Bărbatul se apără împotriva acuzațiilor fostei sale menajere povestind că în noaptea respectivă, el și cu prietena sa, s-au întors acasă târziu și au trezit-o pe menajeră cerându-i să le facă clătite. Dorință manifestată de iubita sa care declară că era însărcinată la momentul respectiv, sarcină care nu a fost dusă la bun-sfârșit. Menajera a refuzat să îndeplinească cerința celor doi și atunci a început o ceartă în timpul căreia, conform spuselor lui Claudio D’Alessio, femeia româncă ar fi pus mâna pe un scaun cu intenția de a-l arunca spre cei doi. Trăgându-i scaunul din mâini ca să se apere, Claudio D’Alessio ar fi provocat căderea femeii și implicit rănirea acesteia. El acuză menajera că după ce a fost concediată și dată afară din casă, ar fi inventat povestea cu bătaia. Bărbatul a mai spus că românca reacționa mereu agresiv la cerințele iubitei lui, spunând că lucra doar pentru el și că nu avea răspunderi față de nimeni altcineva.

Conform rotalianul.com, procesul este în curs iar decizia va fi luată de judecător, scrie realitatea.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8846 secunde