Meghan Markle și prințul Harry așteaptă primul copil

192
Meghan Markle și prințul Harry așteaptă primul copil - maghanmarkle-1539604557.jpg

Articole recomandate

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că așteaptă primul copil în primăvara lui 2019. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

"Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt foarte fericiți să anunțe că Ducesa de Sussex așteaptă primul ei copil, care va veni pe lume în primăvara lui 2019", se arată pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

La scurt timp acest prim mesaj a fost urmat de un altul: "Altețele lor roiale apreciază susținerea pe care au primit-o de la oameni din întreaga lume încă de la nunta lor din luna mai și sunt fericiți să poată împărtăși această veste minunată cu publicul".

Noul membru al familiei regale va fi al șaptelea în linia succesorală la tronul Marii Britanii, scrie news.ro.

Cuplul se află în turneu în Australia. Vizita oficială începe marți, la Sydney, unde Harry și Meghan urmează să fie primiți de guvernatorul general Peter Cosgrove, după care se vor întâlni cu doi urși koala la grădina zoologică din Taronga.

Ei urmează să asiste, de asemenea, la Invictus Games, o competiție sportivă în care se înfruntă militari răniți din întreaga lume, la lansarea căreia a contribuit prințul Harry, după care urmează să se întâlnească cu premierul australian Scott Morrison.

Meghan Markle și Prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, deveniți duci de Sussex, s-au căsătorit la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5767 secunde