Măsură fără precedent la Vatican. Papa Francisc a rostit rugăciunea de Duminică prin transmisiune video

105
Măsură fără precedent la Vatican. Papa Francisc a rostit rugăciunea de Duminică prin transmisiune video - papa-1583683857.jpg

Articole recomandate

Pentru prima oară, tradiționala rugăciune duminicală, rugăciunea Angelus, a fost rostită de Papa Francisc, nu de la obișnuita fereastră, ci din bibliotecă, prin transmisiune video, în contextul epidemiei de coronavirus.


Pentru prima oară Papa Francisc nu a rostit rugăciunea duminicală Angelus de la fereastra sa cu vedere spre Piața Sf. Petru, ci prin transmisiune video, închis în biblioteca sa.


Măsura este fără precedent și vine în contextul epidemiei de coronavirus, după ce vineri a fost confirmat la Vatican primul caz de coronavirus.


Suveranul Pontif a recunoscut că rugăciunea Angelus pronunțată de un papă "închis în biblioteca sa" este "un pic ciudată". "Dar vă văd, vă sunt aproape!", a spus Papa Francisc.


"Sunt apropiat prin rugăciune persoanelor care au de suferit de pe urma actualei epidemii de coronavirus și de toți cei care îi îngrijesc", a spus papa după rostirea rugăciuii Angelus.


Vaticanul anunțase anterior că Papa Francisc va rosti duminică tradiționala rugăciune Angelus din biblioteca sa, și nu de la fereastra cu vedere spre Piața Sf. Petru, pentru a evita riscurile de răspândire a coronavirusului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9348 secunde